Advies en begeleiding bij product innovatie

Met behulp van onze brede kennis op het gebied van digital fabrication helpen wij ondernemers of zelfstandige bij product innovaties en het maken van prototypes. Op dinsdag gratis (als het druk is maximaal een half uur), op andere dagen via 3Dinnovationcenter.nl.

Onze scanspecialist Alexander Vrancken heeft in de praktijk en tijdens zijn studie informatica veel kennis opgebouwd over het vertalen van digitale informatie naar fysieke producten

Een intakegesprek vergt 1 uur en kost € 95,-. Daarna moet u per uur betalen voor begeleiding en het eventuele gebruik van machines.

Een deel van het werk kan in overleg worden uitgevoerd door stagiares waardoor het goedkoper wordt.

Daarnaast hebben we een netwerk met freelancers opgebouwd, werktuigbouwkundigen, electrotechnicie, mechatronica experts, 3D-ontwerpers, etc.

Indien het een langdurig traject kan worden is het goed om een Kennisvoucher van het LIOF te gebruiken. Hiermee kunt u tot maximaal € 6500,- subsidie krijgen.

Naast het LIOF werken wij samen met Kamer van Koophandel, NOVU (orde van uitvinders) en AgentschapNL (octrooien).

Uiteraard is geheimhouding een normale zaak, uitvinders etc. kunnen hun kennis niet zomaar verliezen op internet. Wij tekenen desgewenst een geheimhoudingsverklaring (NDA) en kunnen u helpen met een eerste inzicht in licenties te verkrijgen. Steeds vaker kiezen mensen bij ontwerpen voor Creative Common licenses, geen duur octrooi en onderzoek, wel beschermd, gratis reclame via internet. Voor producten geld dit echter niet.
 

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont