Goedkoop en prettig overnachten in Maastricht

Logies Bonhomme B&B midden in de bruisende stad maar aan de achterkant super rustig. Karakteristiek Maastrichts herenhuis uit de 18e eeuw om de hoek van het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein. Met WiFi en een ruime keuze tijdschriften en boeken. Op de bijzondere verzameling oud speelgoed en de hedendaagse kunst die door het hele huis te vinden zijn raakt u niet uitgekeken.Het gevarieerd en uitgebreide ontbijt wordt geserveerd beneden in de tuinkamer met de open haard en in de zomer in de ommuurde stadstuin.

Hotel Pastis een klein familiepension met Franse sfeer, aan de rand van de binnenstad in de geliefde wijk Sint Pieter. Je loopt zo door het park en het centrum naar ons FabLab. Wil je ´s ochtends of aan het eind van de dag nog een ommetje maken dan loop je zo door het fraaie Jekerdal of de Sint Pietersberg omhoog om van het uitzicht te genieten. In de straat liggen diverse goede en betaalbare restaurantjes.

(Jeugdherberg / StayoKay) Hostel Maastricht Nieuw gebouwd, terras fraai gelegen aan de Maas met uitzicht op de architectuurwijk Ceramique. Ligt in het park maar aan een drukke weg. Binnen heb je daar echter geen last van.

Botel Maastricht Een schip aangemeerd aan het park langs de Maas, direct bij het centrum. Overdag een drukke weg maar schitterend gelegen. Eenvoudige hutten en vriendelijk geprijsd.

 

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont