Onafhankelijk advies bij keuze / aankoop 3D-printer

3D-printen is hot en dat is niet alleen omdat het een media hype is. Het is onvoorstelbaar wat je met een 3D-printer kunt doen en hoe goed ook de goedkopere printers nu werken. U kunt dus veel besparen met een goede printer. Maar dat zijn er ondertussen zoveel dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Wij adviseren u graag welke printer voor uw situatie het beste is. En bij ons kunt u zelf vele merken printers werkend zien.

FabLab Maastricht is gespecialiseerd in betaalbaar 3D-printen. We hebben 11 verschillende 3D-printers en kunnen dus goed laten zien wat de verschillen zijn en welke printer geschikt is voor een bepaalde taak.

We werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe 3D-printers en nieuwe 3D-printmaterialen zoals de ByFlow, de Cartesio, de keramiekprinter, de biorubberprinter, de chocoladeprinter, de printer met granulaat extruder (korrels plastic) etc.

Doordat we een zeer brede doelgroep trekken hebben we sinds onze start december 2010 ruime ervaring gekregen. Die kennis dragen we graag op u over.

Kosten:
Op de open inloop op dinsdagen is dit gratis. Als het druk is maximaal een half uur.
Op andere dagen wordt deze dienst uitgevoerd door onze partner 3Dinnovationcenter.nl voor 95,-€ per uur incl. BTW en koffie / thee en gratis parkeren voor de deur. Een advies duurt meestal 30 - 90 minuten.

Ons advies is onafhankelijk ook al verkoopt onze partner 3Dfabshop.nl zelf printers. Wij zijn geen dozenschuivers maar willen graag kennis overdragen.

Kijk ook bij onze reviews.

Creative Commons Licentie
Deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons 3.0 Licentie | Design by Dumont